Aubergine, ze ziet er mooi uit, maar verder weinig inhoud..

Aubergine, ze ziet er mooi uit, maar verder weinig inhoud..

Als er ooit een schoonheidswedstrijd voor groenten zou worden gehouden, zou de aubergine ongetwijfeld de rode loper betreden […]

Hey koks, stop met die erwtencress!

Tijdens mijn restaurantbezoeken ontdekte ik de laatste jaren een terugkerend fenomeen, vroeger was het de mint, nu één […]

Hybride, dé trend in het onderwijs

Van culinaire trends naar onderwijstrends Hoewel er door COVID een sprong is gemaakt in het gebruik van informatietechnologie, […]

Vreemde bijt in de eend

Vreemde bijt in de eend Wereldwijd wordt heel veel gevogelte gegeten. Kip, kalkoen, eend, gans, fazant, patrijs, kwartel, […]

Heb jij al een hippe dieetwens?

Heb jij al een hippe dieetwens? In de afgelopen 35 jaar heb ik als professionele bereider van lekker […]

Keukenheld Mouro

Het hier en nu Bij de invulling van mijn tijdelijke rol als Chef-Kok bij Van der Valk Hotel […]