-
Recente berichten
>
Hey koks, stop met die erwtencress!
5 maart 2024
>
Hybride, dé trend in het onderwijs
7 juni 2021
>
20 februari 2020
>
Heb jij al een hippe dieetwens?
30 mei 2019
Reacties
- Lex op Het gif genaamd: Monsanto
Archieven
- mei 2024
- maart 2024
- juni 2021
- februari 2020
- mei 2019
- oktober 2018
- april 2018
- november 2017
- oktober 2017
- augustus 2017
- juli 2017
- april 2017
- februari 2017
- december 2016
- november 2016
- juli 2016
- juni 2016
- april 2016
- maart 2016
- januari 2016
- november 2015
- augustus 2015
- juni 2015
- maart 2015
- februari 2015
- november 2014
- september 2014
- augustus 2014
- mei 2014
Exclusieve aandacht geeft leermomenten die blijven hangen!
Wil je écht gevoel krijgen voor culinaire factoren als smaak, gaarheid, structuur, kleur, presentatie en combinaties dan is een privé kookles wellicht iets voor jou! In één dag kook je een vijf gangenmenu voor 6 personen. Van twee menu’s ga je direct tijdens de kookles samen met de meester van genieten en dient ter beoordeling en verbetering. De andere vier menu’s neem je mee naar huis om de opgedane kennis direct in praktijk te brengen en jouw familie/vrienden van te laten genieten.
Neem contact op voor een gesprek ter kennismaking en vragen. Daarna volgen een online test en een gesprek m.b.t. het gewenste niveau en de inhoud van de kookles. We stemmen de kookles af op jou gewenst niveau.
Hier linkjes naar een paar basistechnieken die een beetje hobbykok moet kennen:
Meer dan 70.000 cursisten leerden wat belangrijk is tijdens het koken.
In 1996 startte Pim Haaksman Het Kook College in Nieuwegein waar hij begon met het geven van kooklessen op basis van individuele inschrijving. In 1999 verhuisde Het Kook College naar zijn eigen pand in Amersfoort. Tot 2014 heeft hij aan meer dan 70.000 deelnemers kookworkshops gegeven. Dat varieerde van een meerdaagse basiscursus tot een moleculaire kookworkshop van één middag.