Pim Haaksman

Hey koks, stop met die erwtencress!

Tijdens mijn restaurantbezoeken ontdekte ik de laatste jaren een terugkerend fenomeen, vroeger was het de mint, nu één […]

Hybride, dé trend in het onderwijs

Van culinaire trends naar onderwijstrends Hoewel er door COVID een sprong is gemaakt in het gebruik van informatietechnologie, […]

Vreemde bijt in de eend

Vreemde bijt in de eend Wereldwijd wordt heel veel gevogelte gegeten. Kip, kalkoen, eend, gans, fazant, patrijs, kwartel, […]

Heb jij al een hippe dieetwens?

Heb jij al een hippe dieetwens? In de afgelopen 35 jaar heb ik als professionele bereider van lekker […]

Keukenheld Mouro

Het hier en nu Bij de invulling van mijn tijdelijke rol als Chef-Kok bij Van der Valk Hotel […]

Kiezen, altijd lastig..

Keuzes Ieder jaar komen er ca. 1000 nieuwe horeca bedrijven bij in Nederland. Het gaat goed! De motieven […]