Na Kookkado.nl volgen ook ING en Ideal met betalen via QR code

Na Kookkado.nl volgen ook ING en Ideal met betalen via QR code

Kookkado en QR

In 2003 registreerde ik de domeinnaam Kookkado.nl. In die periode runde ik een aantal kookcollege’s en domeinnamen lagen nog vol voor het oprapen. Kookkado.nl kreeg in 2014, na twintig jaar kookworkshops, mijn hoogste prioriteit. De giftcard algemeen begon de populairste vorm van een kado te worden en het aantal hobbykoks was in de afgelopen jaren gigantisch gegroeid. Er zijn weinig koks die zo vaak het verhaal over een buitenkeuken, sterrendiner, vissoep ergens op vakantie, groot groen ei en moestuin hebben moeten aanhoren als ik.. ‘Zo! Dus jij hebt bij Jonnie Boer gegeten! (zucht)’ Geluisterd, geleerd, genoten, gelachen, mooie tijd..

Door samenwerking en twee jaar bouwen biedt Kookkado.nl nu meer dan 5000 producten. En we groeien! Het aantal adressen waar de gebruiker terecht kan met z’n kookkadosaldo is belangrijk, zij zijn mede een bepalende factor voor succes. Inmiddels zijn we met de ‘Kookkado-Plugin’ in verschillende kook-gerelateerde webshops te vinden in het betaalmenu naast Ideal, Paypal en creditcard. Vanaf de start van kookkado.nl hebben we direct ingezet op het innen en betalen van kookkadosaldo met behulp van QR codes. LinkID is hierin onze technische partner.
Je vindt kookkado als betaalmiddel met QR code a.o. in de webshops:

www.buyyourwine.com
www.mepra-store.nl
www.bbqkampioen.nl
www.delekkerstekaas.nl
www.deolijfolieshop.nl
www.koksmesexpert.nl
www.peccatidigola.nl
www.boska.com
www.visoptafel.nl
www.bordenenzo.nl

Leuk om te vernemen dat ING en Ideal nu ook het betalen met QR code mogelijk maken, ik voel me vereerd! Mooi vak hè, koken..

envelop

QR code naar kookkadoshop

Geen reacties