Ik zoek chefs!

Ik zoek chefs!

De ‘Buiten categorie’

De Chef-kok eigenaar behoort tot een aparte categorie binnen de horeca. De ‘buiten categorie’. Om vanachter de kachel het koken te combineren met ondernemen is een lastige opdracht. Er zijn veel partner-combinaties te vinden, één leidt de keuken, de ander ‘loopt voor’. Ik kan enorm genieten als zo’n samenwerking klopt, dan is er overzicht in de bediening en focus in de keuken. Tollius van Peter Gertenbach en Caroline van der Vlies in Amersfoort is een mooi voorbeeld. Ik heb het genoegen gehad om een periode in hun keuken te mogen ambulanten in de jaren 90. Vanaf 1 juli wordt de huidige chef Barry Hamstra die nieuwe eigenaar.

Het is knap om creatief te blijven wanneer je veel in de keuken verblijft. Voor een vrije geest is ruimte en lucht nodig, althans, zo werkt het bij mij..
Uit respect voor deze speciale categorie binnen de culinaire wereld heb ik sinds kort de rubriek Chefs toegevoegd aan de website kookkado.nl.

De samenwerking is op ‘no cure, no pay’ basis. De chef krijgt gratis vermelding, gratis mobiele kassa, gaan mee in de communicatie en we maken een promovideo van ze.

De komende maanden hoop ik zoveel mogelijk chef-kok eigenaren in hun restaurants te mogen bezoeken portretteren en te koppelen aan kookkado.nl. Ken jij er één of ben je zelf zo’n chef? Ik kom graag met je in contact! pim@kookkado.nl of direct mobiel: 06-21573686

Eén reactie

  • Jaap says:

    23 juni 2016 at 10:04

    Ik kan wel kookworkshops leiden! Misschien is dat wat voor je?
    Mijn mobiel nummer is 0615 530 470.

Plaats een reactie

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *