Ik wil een food truck!

Ik wil een food truck!

Dé culinaire trend van dit moment is de food truck. Festivals als lepeltje lepeltje, rollende keukens, festival trek, brussels foodtruck festival, de film ‘Chef’ hebben oa geleid tot toename van het aantal koks/avonturiers die met hun rijdende, vaak geïmproviseerde keukens, festivals afgaan om bezoekers van food te voorzien. Vriend René Leenders begon ooit met één Airstream caravan en bouwt inmiddels prachtige varianten onder zijn eigen merk www.funtear.nl. De prijs-kwaliteit verhouding van het eten ligt nog ver uit elkaar maar wat is het heerlijk om in de buitenlucht van eten te genieten. Buitenlucht geeft andere trek, een natuurlijkere vorm. Werk je op kantoor, ga dan voor lunchtijd een stevige wandeling in de buitenlucht maken en geniet daarna meer van je lunch dan wanneer je deze werkend achter je scherm nuttigt. Naar buiten, verse zuurstof, negatieve ionen inhaleren! Lang binnen zitten, daar word je niet blij van!

Verscheidene kantoorstudies hebben aangetoond dat mensen die werken in een omgeving,
zonder negatieve ionen of met een overvloed aan positieve ionen, klagen over hoofdpijn,
migraine, gebrek aan concentratie, bedomptheid en algemeen onbehagen, wat zij toeschrijven
aan de omgeving. Net zo klagen mensen die winkelen in overdekte winkelcentra en
moderne warenhuizen die voorzien zijn van airconditioning vaak over deze onaangename
symptomen.

Als ieder industrie terrein een plek zou hebben waar de food truck chefs hun producten kunnen verkopen, komt het kantoor personeel wellicht vaker buiten en hebben de food truck ondernemers buiten het festival seizoen ook hun omzet(verkoop dan geen broodje kroket!).      

Geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld.