Pim Haaksman
Geb: 12-04-1967 te Zeist

Diploma’s:
1983 Consumptieve techniek keuken

1984 Consumptieve techniek Brood en banketbakken

1986 Primaire opleiding restaurantkok

1988 Voortgezette opleiding restaurantkok SVH

1990 Handelskennis Horeca

1991 Vakbekwaamheid restaurantbedrijf

1993 Zelfstandig werkend Instellingskok

1994 Dieetkok

1995 VLB Lerarenopleiding PTH

2003 Sociale hygiëne

2012 Leermeester keuken

2022 P Bachelor Lerarenopleiding CT

Werk ervaring:
1984/1985 Restaurant de zeven balken Leerling kok

1985/1986 Restaurant/hotel Postiljon Leerling kok

1986/1987 Hotel/Restaurant Oud London Leerling kok

1987/1988 Restaurant Excelsior Leerling kok

1989/1990 Militaire dienstplicht Kok officiersmess

1990/1991 Restaurant de Goetsack ChefKok

1991/1994 Lichtenberg/Candelear ChefKok

1994/1996 Gaggenau Nederland Culinair adviseur

1996/1999 Het Kook College Nieuwegein Eigenaar

1999/2009 Het Kook College Amersfoort Eigenaar

2003/2008 Het Kook College Wijchen Eigenaar

2009/2014 Smulweb Kookcollege BV Aandeelhouder

2018/2019 Seafoodbar Utrecht Chef-Kok

2019/2020 Kromme Rijn College Docent koken

2020/toh Vakschool Wageningen Docent HORECA

Overige ervaringen en interesses:
– Ontwikkeling receptuur met producten foodsector voor verschillende merknamen
– Product ontwikkeling soepen en gearomatiseerde oliesoorten
– Winnaar verschillende professionele kook wedstrijden 1990/1995/1996
– Presentator regionale TV, kookprogramma’s ‘Culinaire Beterweter’ en ‘Overkoken’