Pim Haaksman
Geb: 12-04-1967 te Zeist

Diploma’s:
1983 Consumptieve techniek keuken
1984 Consumptieve techniek Brood en banketbakken
1986 Primaire opleiding restaurantkok
1988 Voortgezette opleiding restaurantkok SVH
1990 Handelskennis Horeca
1991 Vakbekwaamheid restaurantbedrijf
1993 Zelfstandig werkend Instellingskok
1994 Dieetkok
1995 VLB Lerarenopleiding PTH
2003 Sociale hygiëne
2012 Leermeester keuken

Werk ervaring:
1984/1985 Restaurant de zeven balken Leerling kok
1985/1986 Restaurant/hotel Postiljon Leerling kok
1986/1987 Hotel/Restaurant Oud London Leerling kok
1987/1988 Restaurant Excelsior Leerling kok
1989/1990 Militaire dienstplicht Kok officiersmess
1990/1991 Restaurant de Goetsack ChefKok
1991/1994 Lichtenberg/Candelear ChefKok
1994/1996 Gaggenau Nederland Culinair adviseur
1996/1999 Het Kook College Nieuwegein Eigenaar
1999/2009 Het Kook College Amersfoort Eigenaar
2003/2008 Het Kook College Wijchen Eigenaar
2009/2014 Smulweb Kookcollege BV Aandeelhouder
2014 toh Kookkado.nl Aanjager en aandeelhouder
2015 toh Denieuwekaart.nl Eigenaar

Overige ervaringen en interesses:
– Ontwikkeling receptuur met producten foodsector voor verschillende merknamen
– Product ontwikkeling soepen en gearomatiseerde oliesoorten
– Winnaar verschillende professionele kook wedstrijden 1990/1995/1996
– Presentator regionale TV, kookprogramma’s ‘Culinaire Beterweter’ en ‘Overkoken’

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page